Mesaje
Adauga anunt nou
VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION ALBA SRL
VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION ALBA SRL

VCST AUTOMOTIVE PRODUCTION ALBA SRL

  • Ultima oară activ: 02 iul. 2024, 10:01
  • Pe OLX din: 14 iun. 2023
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 0 rezultate pentru tine
Categorii
  • Toate anunțurile
Sortează după

Scuze, nu am găsit ce cauți...

Despre noi

VCST este un furnizor auto de clasă mondială de componente ale sistemului de propulsie și frânare, de aproape 50 de ani. În fiecare zi, oamenii noștri pasionați de pe trei continente depășesc așteptările pentru a susține clienții noștri. Chiar și cu toate noile provocări care decurg din electrificarea vehiculelor, suntem lideri în furnizarea de soluții fiabile. Soluțiile noastre brevetate sau personalizate se află în centrul produselor de încredere ale clienților noștri. Cu produsele proiectate in cadrul VCST, puteti sa aveti incredere ca echipamentul dumneavoastră isi va face treaba.

Suntem o divizie a Grupului BMT, un holding industrial de familie, cu diverși lideri de piață global printre filialele sale (de exemplu, BMT Aerospace, IGW și OMCO). Know-how-ul comun în cadrul Grupului BMT și angajamentul nostru față de inovare, ne fac o forță puternică pe piața auto.

Fabricile noastre automate de producție de mare volum au toate procesele cheie intern, inclusiv tratamentul termic și de suprafață. Cu prototipul nostru rapid intern, independent de unitățile noastre de producție, puteți conta pe servicii rapide. Problemele NVH pot fi rezolvate datorită soluțiilor noastre brevetate. Până în prezent, VCST a creat peste 30 de brevete și, prin implementarea unui mod inteligent și digital de lucru, vom putea să ne deservim și mai bine clienții.

Cu fabrici în Belgia, Germania, România, China și Mexic, VCST este aproape de clienții din întreaga lume, oferindu-le pârghii și o bază globală de aprovizionare durabilă.

VCST, your drive, our passion
 

Contact

  • Calea Ciugudului 9
  • 510377 Alba Iulia
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0372133700
  • Websitehttp://www.vcst.com

Descarca aplicatia pentru telefonul tau